+306993077445 rancheros2015@gmail.com
Η ΝΤΙΒΑ

Νεφέλη

Πανέμορφη και πολύ εργατική, η υπομονετική με τους ανθρώπους και ντίβα με τα άλλα άλογα Νεφέλη, έχει μόνο ένα ελάττωμα. Θέλει συνέχεια να τρώει.

Αποτέλεσμα τον τελευταίο χρόνο πήρε κάποια κιλά παραπάνω και τώρα βρίσκεται σε καθεστώς αυστηρής δίαιτας.

Η Κασσάνδρα είναι η καλύτερή της φίλη και η ιστορία τους υπέροχη. Η Νεφέλη, για ένα διάστημα είχε πρόβλημα με το πόδι της.

Έτσι στις ελεύθερες βόλτες τους στη θάλασσα, κάποιος έπρεπε να κρατάει πάντα την Νεφέλη ώστε να μην τρέξει. Η Κασσάνδρα αν και ελεύθερη καθόταν δίπλα στη φίλη της, ενώ τα υπόλοιπα άλογα έπαιζαν κυνηγητό.

Η Νεφέλη έχει τον τρόπο της με τα άλλα άλογα. Δεν μπλέκεται σε καυγάδες, κρατάει μια χρυσή ισορροπία ανάμεσα στις κλίκες. Για παράδειγμα δεν είχε καμία επιθετική διάθεση προς τα νέα μέλη όπως η Φωτούλα ή η Άρτεμις. Τους έδωσε χώρο και χρόνο και πήρε και εκείνη το δικό της. Τις πλησίασε αργά, αλλά με γενναιοδωρία. Ωστόσο το δίπολο που έχει με την Κασσάνδρα δεν σπάει με τίποτα.

Η Νεφέλη έχει μια έμφυτη σοφία, υπομονή όταν εργάζεται και δεν ικανοποιείται με εφήμερες σχέσεις. Για αυτό και απορρίπτει συνέχεια τον Φίλιππο και την επιπολαιότητα του.

Όσο αφορά την επικοινωνία με τους ανθρώπους, κάθε φορά που θέλουμε να βγάλουμε τα άλογα βόλτα στην παραλία φοράμε καπίστρι και lead drop στην Νεφέλη και ξεκινάμε τη βόλτα, σίγουρες πως όλα τα υπόλοιπα άλογα θα την ακολουθήσουν και εκείνη θα συνεργαστεί μαζί μας ενώ είναι η μόνη δεμένη κι όλη η παρέα της ελεύθερη. Μέχρι να φτάσουμε δηλαδή στη θάλασσα γιατί μετά ποιός την πιάνει…

Η Ντίβα του Rancheros επί το έργον, πρωταγωνίστρια σε διαφημιστικό σποτ

Μετά τη βροχή…







Γνωρίστε τα υπόλοιπα άλογα του Rancheros

Στηρίξτε μας

 

Το Rancheros χρειάζεται την υποστήριξή σας!




Που θα μας βρείτε

Παραλία Αγία Άννα (Paralia Agia Anna)

Βόρεια Εύβοια (Voreia Evoia)

Τ.Κ. 34010

Καλέστε μας!

+306972530639

+306976687977

Στείλτε μας email!

rancheros2015@gmail.com